Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Havarijní pojištění DIRECT

Nově nabízíme kromě povinného ručení také havarijní pojištění od pojišťovny DIRECT. Lze sjednat buď spolu s povinným ručením na jedné smlouvě anebo samostatně.

Součástí je vždy pojištění pro případ dopravní nehody a navíc si lze zvolit pojištění pro případ odcizení vozidla či vandalismu, pojištění pro případ živelní události, pád a náraz předmětu či poškození zvířaty.

Dále jsou k dispozici asistenční služby a doplňková pojištění (úrazové pojištění cestujících, pojištění skel a zavazadel).

Podrobnosti: Pojištění vozidel DIRECT

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/vozidla/srovnani“]On-line kalkulace pojištění vozidla[/button]

 

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Pouze u havarijního pojištění je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – po vzájemné domluvě o místě a čase provede kontrolu pracovník pojišťovny.

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 5 měsíci.
Odpověď na téma: Havarijní pojištění DIRECT
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).