Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Výsledky ankety Nejhorší díra republiky

V letošním hlasování ankety „Nejhorší díra republiky“ získala nepopulární prvenství silnice v Doksech, okres Česká Lípa. Do ankety, kterou pořádá nadace pojišťovny Generali, letos přišlo více než 107 tisíc hlasů. Aktivita motoristů přispívá k efektivnějšímu řešení stavu a bezpečnosti silnic. Prostřednictvím mobilní aplikace pomáhají motoristé monitorovat stav vozovek. Informace následně putují přes portál www.vymoly.cz přímo k silničářům.

Vyhlášením ankety projekt nekončí. Motoristé mohou i nadále posílat silničářům informace. Stejně tak mohou upozorňovat na nebezpečná místa a nepřehledné železniční přejezdy. Kraj, který letos opraví nejvíce silničních výmolů, které motoristé nahlásí, získá od nadace pojišťovny Generali dar ve výši 100 tisíc korun.

Pokud motoristé nemají havarijní pojištění, vjedou do označeného výmolu a své auto poškodí, musejí opravu hradit ze svých finančních prostředků.

 

Výsledky včetně odkazu na fotodokumentaci:

  1. CZ655, Doksy, silnice č. 259
  2. CZ4753 Opava, silnice Těšínská
  3. CZ3072, Blatce silnice č. 259
  4. CZ1083, Bečice, silnice č. 1473
  5. CZ3637, Semily, silnice Bořkovská
  6. CZ5998, Praha, silnice Musíkova
  7. CZ1086, Praha, silnice Ohradní
  8. CZ5808, Kobylnice, silnice  Pratecká
  9. CZ6212, Praha, ulice Ostřicová
  10. CZ5885, Opava, silnice Žižkova

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 8 měsíci.
Odpověď na téma: Výsledky ankety Nejhorší díra republiky
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).