Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Havarijní pojištění Slavia AUTO

Nově nabízíme havarijní pojištění od pojišťovny Slavia. Je součástí produktu Slavia AUTO a sjednává se současně s povinným ručením. Pojistíme vaše osobní auto do 3,5 tuny na zvolenou pojistnou částku.

Jedná se o All Risk – zahrnuje krytí pro případ havárie, odcizení, živelné události a vandalismu.  K tomu lze přidat pojištění skleněných oken, zavazadel a věcí osobní potřeby, střetu se zvířetem a odpovědnosti z činnosti v běžném občanském životě.

Další informace: Povinné ručení a havarijní pojištění Slavia AUTO

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/vozidla/srovnani“]On-line kalkulace povinného ručení / havarijního pojištění[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Havarijní pojištění Slavia AUTO
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).