Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

737 ukradených vozidel za rok 2014 u České pojišťovny

Důležitá informace:

Dle tiskové zprávy České pojišťovny se tato situace řešila v 95 % případů z havarijního pojištění, ve zbylých 5 % byla krádež auta řešena z povinného ručení. Varianta Povinného ručení Premium totiž kryje i toto riziko. Celou zprávu naleznete zde : Česká pojišťovna za rok 2014 eviduje 737 případů odcizených vozidel

Krádež vozidla je noční můrou každého majitele „plechového miláčka“. Pro představu nás napadá myšlenka shody čísla ukradených aut s letadlem Boing 737. Do Boingu 737 se vejde až 215 cestujících, to znamená, že 3 plně obsazené letadla a skoro půl dalšího bychom obsadili majiteli, kteří jsou pojištěni u České pojišťovny a o auto v roce 2014 přišli. Naštěstí byli pojištěni.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let, 1 měsícem.
Odpověď na téma: 737 ukradených vozidel za rok 2014 u České pojišťovny
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).