Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Nově v nabídce povinné ručení od Direct

Od 1.října rozšiřujeme nabídku online povinného ručení o produkt pojišťovny Direct. V některých parametrech právě tohoto auto pojištění je Direct pojišťovna nejlevnější na trhu, a tak můžete vyzkoušet zda ušetříte i vy. Online kalkulace a srovnání cen pojištění je nezávazné. Kalkulačka vám automaticky ověří bonusy, které máte k vašemu rodnému číslu, nemusíte tak dohledávat podklady.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/vozidla/srovnani“]On-line kalkulace povinného ručení[/button]

 

Příklady výpočtů kalkulačky :

  • Povinné ručení Škoda Fabia 1.2 , pojištěný ve věku 41let a bydlí v okrese Jidřichův Hradec s bonusem za bez škodové období 50 měsíců – cena 1801 Kč na rok limit plnění: 50 mil. / 50 mil. Kč (na zdraví / na majetku)
  • Povinné ručení Škoda Octavia 1.9 , pojištěný ve věku 41let a bydlí v okrese Jidřichův Hradec s bonusem za bez škodové období 50 měsíců – cena 2865 Kč na rok limit plnění: 35 mil. / 35 mil. Kč (na zdraví / na majetku)
  • Povinné ručení motocykl, moped, skútr do 125ccm, pojištěný ve věku 41let a bydlí v okrese Jidřichův Hradec s bonusem za bez škodové období 50 měsíců – cena 121 Kč na rok limit plnění 35 mil. / 35 mil. Kč (na zdraví / na majetku)

Vaše parametry (větší bonusy, lokalita bydliště) mohou být pro výpočet ještě výhodnější, vyzkoušejte si kalkulačku, třeba právě vy můžete mít od nás nejlevnější povinné ručení.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 6 měsíci.
Odpověď na téma: Nově v nabídce povinné ručení od Direct
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.