Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Slavia připravila dostupnější havarijní pojištění

Slavia pojišťovna přichází s inovovanou nabídkou havarijního pojištění. Nabízí nově havarijní pojištění i majitelům starších ojetých vozů, kteří nyní své automobily mohou pojistit až do stáří 13 let. Klient, který uzavře havarijní pojištění, se již nemusí obávat velkých finančních nákladů v případě nehody způsobené střetem se zvěří nebo při odcizení či zničení části vozidla neznámým pachatelem. Mezi další krytá běžná rizika patří například krupobití, požár, vichřice, pád stromu nebo záplava.

Novinkou je i výrazné rozšíření asistencí o další silniční služby, jako je například vyproštění vozidla při nehodě či poruše.

Příklady cen ročního havarijního pojištění u Slavia pojišťovny pro vybraná vozidla:

  • Škoda Octavia Combi 1,6 TDI, r. v. 2014,               4 722 Kč
  • Volkswagen Passat 2,0 TDI, r. v. 2010,                   4 444 Kč
  • Mercedes-Benz CLA 2.2 220, r. v. 2015,                 12 425 Kč
  • Hyundai i30 1.6 Gdi, r. v. 2016;                                2 990 Kč
Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 2 měsíci.
Odpověď na téma: Slavia připravila dostupnější havarijní pojištění
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).