Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

UNIQA spustila expresní vyřizování škod

Část majetkových škod vyřizuje UNIQA nyní už za několik hodin, zatím v oblasti havarijního a majetkového pojištění.

Urychlený proces likvidace škody je umožněn zejména díky moderním komunikačním technologiím a také sofistikované on-line segmentaci hlášených škod už během prvotního kontaktu klienta s UNIQA pojišťovnou.

Je-li škoda vhodná pro tzv. expresní vyřízení a obdrží-li od klienta likvidátor potřebné podklady obratem, je schopen neprodleně provést kalkulaci odškodnění, odsouhlasit si ji se zákazníkem a zadat instrukci k výplatě pojistného plnění. Ze záznamů vyplývá, že takto nastavený proces trvá jen několik hodin.

Nejvíce se tento způsob zatím využívá v případě tzv. menších plechových škod z havarijního pojištění (drobné dopravní nehody, parkovací škoda, střet s menším zvířetem, apod.) nebo majetkových škod z pojištění domácnosti nebo domků (vodovodní škody, menší živelní události, apod.).

Do budoucna bude UNIQA zvažovat zavedení expresních škod i v dalších segmentech pojištění, u nichž to povaha pojistných událostí umožňuje. Vyřízení škod v expresním režimu je dalším příspěvkem ke zkvalitnění služeb a zvýšení komfortu zákazníků.

 

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 7 měsíci.
Odpověď na téma: UNIQA spustila expresní vyřizování škod
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.