Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Jaro se blíží, přibývá srážek se zvěří

Ke srážce se zvěří může dojít:

Kdykoliv a nejedná se o nijak mimořádný jev. Projíždíte-li lesem nebo poli a pokud je navíc šero, případně noc, zvyšuje se šance na to, že potkáte srnu, divoké prase nebo třeba zajíce. Pokud se takové setkání neobejde bez srážky, právě se stáváte účastníky pojistné události. Výše škody je většinou přímo úměrná rychlosti vozu, který se se zvěří střetl.

Vždy je dobré předvídat a s možností srážky počítat. Nicméně souhra okolností vás i tak může vystavit této nepříjemné zkušenosti. Jak přesně postupovat, když se vám tato nemilá událost přihodí? Jaké druhy pojistek se vztahují právě k tomuto typu kolize? Podrobnosti, které zveřejnila na svém webu pojišťovna Slavia naleznete ve článku nazvaném: Jaro se blíží. Řidiči, dávejte pozor, srážek se zvěří přibývá.

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let, 1 měsícem.
Odpověď na téma: Jaro se blíží, přibývá srážek se zvěří
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).