Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Chorvatsko vlakem, busem, letadlem nebo autem

Cestovní pojištění Chorvatsko

Vypadá to, že letošní léto bude Chorvatsko nejnavštěvovanější zahraniční destinací Čechů. Nabídky se množí a to nejen vlastní doprava, ale i speciální vlaky, které budou vypraveny přímo do Chorvatských destinací, ale i velice výhodné letecké spoje. Autobusový přepravci také připravili spousty akčních spojů, tedy Češi se mají na co těšit.

Jak do Chorvatska letos výhodně

  • autem – vlastním autem je to nejjednodušší, k cestovnímu pojištění doporučujeme sjednat připojištění asistence k vozidlu
  • vlakem – speciální nabídky Regiojet – nabídka speciálních spojů za skvělé ceny
  • leteckyletenky do Chorvatska, můžete letět přímo do těchto měst Chorvatska – Pula, Dubrovník, Split, Zadar a Záhřeb
  • busem – spojení do Chorvatska autobusem nabízí mnoho přepravců jako je Regiojet Chorvatsko, Jadranexpres Chorvatsko, Flixbus Chorvatsko – některé z nejpoužívanějších zastávek jsou – Maslenice, Posedarje, Zadar, Bibinje, Sukošan, Sv.Petar na Moru, Turanj, Sv.Filip i Jakov, Biograd, Pakoštane, Drage, Pirovac, Tisno,, Murter, Tribunj, Vodice, Šibenik, Brodarica, Žaborič, Grebaštica, Primošten, Rogoznica, Marina, Poljica, Trogir, Kaštel,  Stafilič, Split, Podstrana, Podstrana, Podstrana, Jesenice, Jesenice, Dugi, Rat, Duče, Luka, Duče, Rogac, Omiš, Staniči, Čelina, Ruskamen, Lokva,  Rogoznica, Medici, Mimice, Marušiči, PisakBrela, Brela, Baška, Voda, Baško, Polje, Promajna, Krvavica, Makarská, Tučepi, Podgora, Čaklje, Drašnice, Igrane, Živogošče, Mala,  Duba, Blato, Drvenik, Mali, Zaostrog, Podaca, Brist, Gradac…

 

Nezapomeňte si na cestu přibalit cestovní pojištění. Ideální je mít cestovní pojištění samostatně (vyberete si u nás v online kalkulačce) k vaší cestě. Pokud by nastala jakákoliv podobná situace jako byla epidemie koronaviru (COVID-19), jednoduše u POJISTENI.cz vyřešíte storno pojištění bez problémů i s navrácením pojistného.


Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 3 roky, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Chorvatsko vlakem, busem, letadlem nebo autem
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.