Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

Proč mít pojištění domácnosti?

obývací pokoj

Rozhodnutí, zda mít či nemít pojištění domácnosti, je otázkou ochrany vašeho domova i vašeho vnitřního klidu. Pokud máte pocit, že v této oblasti chcete ušetřit, vystavujete tak svůj domov nemalému riziku.

Krátce na téma pojištění domácnosti

O co vlastně jde, hovoříme-li o pojištění domácnosti? Jedná se o veškeré vnitřní vybavení domu nebo bytu. Jde tedy o nábytek, spotřebiče, elektroniku, věci osobní spotřeby (ošacení a obuv, sportovní potřeby, zdravotní pomůcky, cennosti, umělecké předměty i peníze).

Doma nebo na cestách

Ať už se nacházíte přímo doma nebo v jeho bezprostřední blízkosti, neznamená to, že jste schopni zabránit všem možným situacím, které s sebou běžný život přináší. K poškození zařízení domu či bytu může dojít například vlivem nepříznivého počasí nebo jen nešťastnou shodou okolností.

Pokud cestujete, je samozřejmě nemožné ochránit svůj majetek před výše uvedeným nebo například i před nevítaným návštěvníkem, který se rozhodl obohatit se na Váš účet. Těmto situacím jdeme často naproti tím, že se pochlubíme na sociální síti, že vyrážíme mimo domov, a zloděj pak přesně ví, kdy bude moci nerušeně navštívit vaše obydlí.

A pro všechny tyto případy je zde pojištění domácnosti, které dokáže nepříjemné situace z poškození nebo odcizení majetku zmírnit. Jeho sjednání je nyní naprosto jednoduché a na pár kliknutí máte zajištěnu ochranu majetku. Ceny se pohybují již od několika stokorun ročně a to za klidný spánek rozhodně stojí.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]Vyzkoušet kalkulačku pojištění domácnosti[/button]

 

Už od následujícího dne můžete mít platné pojištění pro svoji domácnost. Přímo nyní dokážete ze svého počítače nebo chytrého telefonu zřídit pojistku, která má samozřejmě stejnou platnost, jako byste si pro ni šli do nějaké pobočky pojišťovny. Navíc ušetřený čas i peníze (u nás nabízíme maximální možné slevy) jsou příjemným bonusem.

Nebojte se vyzkoušet naši kalkulačku, která je naprosto nezávazná – nemusíte zadávat svůj telefon a my slibujeme, že Vás nebudeme obtěžovat žádnými nabídkami. Vše si zařídíte podle svých potřeb. U nás vám nevnucujeme nic, co nepotřebujete nebo nevyužijete. Máte dostatek času si vše promyslet a vybrat si přesně to, co je pro vás nejzajímavější a nejvýhodnější.

Cena pojišťovaných věcí

Pokud jde o určení ceny za pojištěné věci, uvažujte tak, kolik by vás stálo pořízení nových věcí. A na tuto cenu svoji domácnost pojistěte. Neřešte, že byste za svoji starou ledničku dostali v bazaru maximálně 500 Kč, ale pokud např. v důsledky požáru bude zničena, novou si pořídíte za nejméně 10 tisíc. A takto postupujte u ocenění veškerého vybavení. Výslednou sumu pak uveďte jako pojistnou částku. Výsledná cena pojištění nebývá nijak vysoká, obvykle pojistná částka v řádu několika stovek tisíc vás vyjde na stokoruny ročně a v případě hodnoty majetku nad milion pak počítejte s částkou 1 a více tisíc korun ročně. Ostatně přesvědčte se sami, na výběr máte několik pojistných produktů od několika pojišťoven.

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]Nezávazný výpočet pojištění domácnosti[/button]

 

Bez obav si zjistěte cenu pojištění za svoji domácnost. Pokud se vám bude naše nabídka pojistných produktů líbit a nějaký si vyberete, můžete si rovnou vytvořit pojistnou smlouvu. Zjistíte, jak snadné a pohodlné to může být, pokud využijete naše on-line sjednání. Už nikdy nebudete chtít navštívit pojišťovnu a vyčkávat ve frontě, abyste nakonec získali pouze jednu nabídku typu „ber nebo nech být“…

A jak může váš výsledný dokument vypadat? Například takto:

Pojistná smlouva - VZOR

Nebo třeba takto:

Pojistná smlouva - VZOR Pojistná smlouva - VZOR

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 4 roky, 2 měsíci.
Odpověď na téma: Proč mít pojištění domácnosti?
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.