Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Sváteční sportovci, pozor na úrazy

Jistě není žádným překvapením, že lidé, kteří provozují sport pouze občas, mívají mnohem více úrazů způsobených právě při sportu. Nedostatečné rozcvičení, nepřipravenost nebo jen shoda nešťastných náhod nahrává úrazům, které mohou následující dny velmi výrazně zkomplikovat.

Současné hezké počasí přímo vybízí k nějakým venkovním aktivitám. Jízda na kole, na in-line bruslích, běh atd. jsou nejčastějšími jarními aktivitami.

Jak se připravit?

V prvé řadě mějte vše v perfektním stavu: brusle, kolo, kvalitní obuv, ochrannou přilbu, chrániče na kolena a lokty atd.

Sportujte na místech, kde to znáte a nepřekvapí vás terén. Nejlepší volbou jsou místa pro daný sport přímo určená.

Ideálně se věnujte sportu v hezkém počasí. Např. za deště může být problém s brzdnou dráhou…

Pokud dáváte přednost sportování „o samotě“, mějte u sebe telefon, kterým si v případě nutnosti přivoláte pomoc.

Nezapomínejte ani na pitný režim. Při sportu se mnohem více potíte, takže potřebujete doplňovat více tekutin, ideálně obyčejnou vodu.

Nepřepínejte svoje síly a nesrovnávejte se s ostatními.

Sjednejte si úrazové pojištění (možnost je krátkodobé – vždy jen na několik dnů a nebo dlouhodobé, které využijete celoročně), které případně pomůže zmírnit finanční dopad v situaci, kdy si způsobíte úraz, který vám znemožní chodit nějaký čas do práce. Úrazové pojištění není finančně náročné, přesvědčte se:

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/uraz/srovnani“]Kalkulačka úrazového pojištění[/button]

 

Před úrazem vás ochránit neumíme. Ovšem rychle sjednat úrazové pojištění, které je tou nejlepší prevencí, vám rádi umožníme.

Sjednání probíhá v on-line režimu a pojistka je platná ihned po zaplacení. Do e-mailu vám pošleme všechny potřebné dokumenty a o nic dalšího už se nemusíte starat.

Navíc, pokud jste u nás registrováni, pak víte, že svoje pojistné smlouvy u nás máte všechny hezky na jednom místě. Je to praktické a přehledné.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 5 let.
Odpověď na téma: Sváteční sportovci, pozor na úrazy
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.