Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Pojištění dětí školou povinných

Máte přehled o tom, co přesně kryje pojištění odpovědnosti školy? Jak je to v případě, že se dítě třeba zraní mimo školní budovu – třeba na školním výletě nebo na škole v přírodě? Pojďme si to hezky rozebrat a zpřehlednit.

Pokud má škola dobré pojištění odpovědnosti, pak bude pokryto vše, co se školními aktivitami souvisí. Tedy nejen to, co se odehrává na půdě školy, ale i při dalších aktivitách, jako jsou školní výlety nebo školy v přírodě. Např. rozbité okno na škole v přírodě, nechtěně zraněný spolužák při školním utkání apod. Dále pokrývá i škody způsobené krádeží ve školní budově. Jde především o obuv, oblečení, brýle a školní tašky. Jsou zde bohužel vyloučeny elektronické předměty (mobily, tablety, notebooky), pokud tedy neslouží přímo k výuce.

Pro výlety a exkurze (jak v ČR tak v zahraničí) se obvykle používá hromadné cestovní pojištění, které dobře poslouží v případě úrazu jak dětí tak i pedagogického dozoru. Kryje zachraňovací náklady, léčebné výlohy, smrt úrazem, trvalé následky.

Pokud chcete mít opravdu jistotu, zvláště pak, máte-li hyperaktivní dítko, sjednejte mu individuálně ještě úrazové pojištění. Z toho lze čerpat za újmu na zdraví. V případě úrazového pojištění je lepší myslet zejména na závaznější úrazy, které mohou způsobit dlouhodobou léčbu nebo trvalé následky. Nemá smysl řešit banální malé nehody. Toho pojištění samozřejmě kryje i incidenty způsobené ve škole nebo při školních aktivitách.

Pro děti do 14 let nabízíme úrazové pojištění se slevou 50%. Více informací a jednoduchou kalkulačku s možností okamžitého sjednání pojištění najdete zde.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »
Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.