Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Dlouhodobé úrazové pojištění ERGO

Ode dneška je v naší nabídce nový pojistný produkt – dlouhodobé úrazové pojištění od pojišťovny ERGO.

Toto pojištění pokryje úrazy při běžných činnostech, v práci i při sportování. Pojistit si můžete trvalé následky úrazu, smrt následkem úrazu, doživotní důchod, denní odškodné při pracovní neschopnosti, denní odškodné při pobytu v nemocnici (zotavovné), kosmetické operace, drobná poškození. Zdarma je rehabilitační management a zachraňovací náklady. Děti mají slevu 50%.

Podrobné informace: Úrazové pojištění ERGO

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/uraz/srovnani“]On-line kalkulace úrazového pojištění[/button]

 

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Dlouhodobé úrazové pojištění ERGO
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.