Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Výherci v soutěži ČPP o 6 aut Škoda Fabia

„Češi jsou hravý a soutěživý národ a takové akce mívají velice dobrou odezvu. Za tři měsíce se nám sešlo neuvěřitelných 16 800 anketních lístků. Naše odborná porota měla velmi těžkou úlohu vybrat z tak velkého množství zajímavých a kreativních nápadů těch šest vítězných,“ říká Jaroslav Besperát, generální ředitel České podnikatelské pojišťovny.

ČPP předává výhercům 6 nových vozidel celkem za jeden a půl milionu, slavnostní předání cen výhercům se uskuteční v nejbližších několika týdnech na regionálních ředitelstvích, kterých má ČPP šest po celé ČR

Všichni majitelé červené Fabie získávají s novým vozem také roční bezplatné povinné ručení s limity pojistného plnění ve výši 50 milionů korun. Pojištění zahrnuje nonstop asistenční službu, využitelnou i v případě poruchy a navíc úrazové pojištění řidiče. Podle statistik České kanceláře pojistitelů má ČPP ve své databázi více než 1 145 000 pojištěných vozidel a je trojkou na trhu v povinném ručení.

Odměnu v podobě nového vozu měl šanci získat každý, kdo si u ČPP sjednal životní nebo neživotní pojištění, vyplnil anketní lístek a připojil originální slogan. Odborná porota během prázdnin vyhodnotila ty nejlepší z nejlepších

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 7 měsíci.
Odpověď na téma: Výherci v soutěži ČPP o 6 aut Škoda Fabia
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.