Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Havarijní pojištění táhne pojistný trh

Nejdynamičtějším odvětvím v neživotním pojištění je podle výsledků členů České asociace pojišťoven za 1. čtvrtletí letošního roku havarijní pojištění. Havarijní pojištění svůj růst urychluje z 6,1 % na aktuálních 9,2 %.

Vzhledem k tomu, že meziročně stoupl počet havarijně pojištěných vozidel o více než 8 %, je vývoj předepsaného pojistného způsoben zejména tím, že si motoristé začali více uvědomovat rizika a svá vozidla více pojišťují,“ vysvětluje výkonný ředitel České asociace pojišťoven Jan Matoušek.

Celá tisková zpráva ČAP

U povinného ručení došlo k nárůstu předepsaného pojistného o 1,9 %, který odpovídá tempu roku 2015.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/vozidla/srovnani“]On-line kalkulace povinného ručení[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 11 měsíci.
Odpověď na téma: Havarijní pojištění táhne pojistný trh
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.