Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Povinné ručení s doplňkem pojištění poruchy

Mnohem častěji než u havárie zasahuje asistenční služba u poruchy vozidla. V celkových statistikách na ně připadá téměř 70 % všech výjezdů.

Pojištění poruchy vybraných autodílů ČPP nabízí ve dvou variantách Renova a Renova+
a liší se rozsahem krytí. Pojištění kryje poškozený díl a náklady na opravu, nevztahuje se na poruchy způsobené běžným opotřebením.

ČPP nabízí tento produkt formou doplňkového pojištění k povinnému ručení nebo havarijnímu pojištění. Pojistit lze ojetá vozidla do 3,5 t, až do 10 let stáří a do 200 000 ujetých kilometrů. Kryje neomezený počet pojistných událostí až do výše celkového limitu pojistného plnění 100 000 Kč (limit pojistného plnění na jednu pojistnou událost je 40 000 Kč). Pojištění se sjednává se spoluúčastí 4 000 Kč. Pojištění se sjednává na dobu 3 let nebo ujetí 75 000 kilometrů.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 2 měsíci.
Odpověď na téma: Povinné ručení s doplňkem pojištění poruchy
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.