Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Fleet Awards 2015, vítězem je Allianz

Vítězem osmého ročníku ankety ALD Automotive Fleet Awards v kategorii Pojištění vozového parku se stala Allianz pojišťovna se svým Komplexním flotilovým autopojištěním.

V letošním ročníku získala Allianz Fleetovou múzu za produkt, který je inovativní od samého základu. „Balíčkové“ pojištění patří v Allianz k historii a kromě retailových klientů si dnes i firmy a podnikatelé mohou své vozy pojistit formou stavebnicového systému. Klienti si sami volí kombinaci pojistných nebezpečí, proti kterým chtějí být chráněni. Neboli si pro svou flotilu kupují jen to, co chtějí, a zároveň přesně vědí, za co kolik platí. Nespornou výhodou je i cestovní pojištění pro každého z členů posádky s limitem 2 miliony korun v ceně.

„Porota ocenila, že naše flotilové autopojištění vyhoví jak klientům, kteří požadují jen základní pojistnou ochranu, tak i těm nejnáročnějším, kteří chtějí mít pokryta všechna myslitelná rizika a chránit se před nečekanými výdaji v případě větší pojistné události,“ doplnil Jiří Jirsa. Plusové body sbírala Allianz pojišťovna i za to, že každému klientovi bez ohledu na velikost podnikání poskytuje individuální péči, a to jak při stanovení pojistného, tak při správě pojištění a veškeré komunikaci s ním.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Fleet Awards 2015, vítězem je Allianz
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.