Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

K povinnému ručení pojištění odcizení vozidla

Slavia pojišťovna nově nabízí řidičům možnost připojistit svůj vůz proti odcizení, bez nutnosti sjednání kompletního havarijního pojištění.

Slavia pojišťovna inovovala nabídku autopojištění a nyní nabízí klientům možnost připojistit si k povinnému ručení riziko odcizení vozidla ve stáří do 15 let. Připojištění krádeže vozidla přitom není podmíněno nutností sjednání havarijního pojištění a stává se tak finančně mnohem dostupnějším. A cena je dále snížena pro řidiče z méně rizikových regionů.

Nové připojištění je možné sjednat ve třech limitech krytí:

  • 50 tisíc Kč
  • 100 tisíc Kč
  • 150 tisíc Kč

a pohybuje se od 440 do 1320 Kč za rok, v závislosti na limitu plnění. Nové připojištění mohou motoristé libovolně kombinovat s ochranou dalších rizik, např. s připojištěním střetu se zvěří, pojištěním živlů, odpovědnosti atd.

„Povinné ručení průběžně modelujeme tak, aby lépe vyhovovalo potřebám českých řidičů. Právě s obavami z odcizení vozu se setkáváme velice často, zejména u řidičů z větších měst. A není se co divit, každý rok u nás dojde ke krádežím více než osmi tisíc automobilů. Slavia pojišťovna proto připravila připojištění, které je finančně dostupné a zároveň zajistí potřebnou ochranu,“ vysvětluje Ladislav Bělina, ředitel divize auto pojištění Slavia pojišťovny.

Vysoká pravděpodobnost odcizení je zejména u vozů Škoda, nejčastěji se do hledáčku zlodějů dostává model Škoda Octavia. Nejrizikovější z hlediska krádeží jsou automobily staré cca 5 let.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: K povinnému ručení pojištění odcizení vozidla
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.