Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Je vám více jak 65 let, nechte si raději zaparkovat

Když vás někdo ze starších řidičů slušně požádá o zaparkování vozu, třeba někde u obchodního centra, buďte vstřícní a opatrně jeho vozidlo zaparkujte. Takto zodpovědný řidič asi ví co je nejčastější příčinou nehod.

Dle statistik Allianz vyplývá, že je to manévrování při parkování a couvání. Více než 40 % všech dopravních nehod s následkem poškození vozu se podle Allianz stane při parkování, ať už během vjíždění na parkovací místo nebo vyjíždění z něj, případně k nim dojde během jiných drobných manévrů s automobilem. K naprosté většině těchto havárií pak dochází při couvání a častěji než kdo jiný je způsobují řidiči starší 65 let.

Celý článek : Nepozornost při parkování stojí téměř za polovinou nehod a toto číslo stále roste, zjistila Allianz

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Je vám více jak 65 let, nechte si raději zaparkovat
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.