Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Nové cestovní pojištění kryje krádež lyží i uzavření sjezdovky

Zajímavá novinka:

Věděli jste, že nové cestovní pojištění od pojišťovny Slavia kryje v případě odcizení výbavu na lyže? Pojištění nabízí proplacení škody až do výše 15 000 Kč a myslí i na případ, kdy dojde k poškození lyží nebo snowboardu zničených během úrazu.

Další novinkou u cestovního pojištění od Slavia pojišťovny pro české zimní sportovce v zahraničí je pojištění proti nevyužití dovolené z důvodu uzavření sjezdovek. Pokud nastane situace, že jsou kvůli kalamitnímu stavu v podobě laviny nebo naopak nedostatku sněhu uzavřeny sjezdovky po dobu delší než 24 hodi. V takovém případě klienti, kteří mají sjednáno cestovní pojištění, dostanou kompenzaci.

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Kalkulačka cestovního pojištění[/button]

Více dalších dobrých důvodů, proč se nad sjednáním cestovního pojištění již více nezamýšlet, už ani není třeba. Naše on-line nabídka, nejen cestovního pojištění, je velmi široká a určitě si vyberete to pravé i pro sebe.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 4 roky, 3 měsíci.
Odpověď na téma: Nové cestovní pojištění kryje krádež lyží i uzavření sjezdovky
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.