Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

První lyžařské úrazy v Krkonoších

Horská služba informovala:

Jedno z prvních vážnějších zranění letošní podzimní sezony, ke kterému došlo na Černé hoře v Krkonoších. Cestovní pojištění na hory do zahraniční už začíná být samozřejmostí. Hrozba drahého ošetření u rakouských nebo italských zdravotníků je dostatečná. Horší je to už s lyžováním v tuzemsku kde důležité pojištění odpovědnosti není zdaleka tak rozšířené, jak by mělo.

Sportovní vybavení se rok od roku zlepšuje a umožňuje i méně zdatným sportovcům sjíždět svahy hor vysokou rychlostí. Spolu s tím lyžařské areály zvyšují své přepravní kapacity, ale prostor pro lyžování nebo snowboarding zůstává stejný. Pojištění odpovědnosti má podle statistik Slavia pojišťovny pouze každý desátý člověk, který se vydává na české hory. Přitom Horská služba za zimní sezónu řeší průměrně 6 tisíc zásahů.

Při neopatrné jízdě lyžař srazí jiného lyžaře, poškozený je pak oprávněn vymáhat škodu. Průměrná škoda se pohybuje kolem 5 tisíc korun, ale není výjimečné, že se kompenzace dostane do řádů desetitisíců.

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/odpovednost/srovnani“]On-line kalkulace pojištění odpovědnosti[/button]

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 5 měsíci.
Odpověď na téma: První lyžařské úrazy v Krkonoších
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »
Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.