EET pokladnu si můžete pojistit

Generali nabízí krytí rizik spojených se spuštěním EET v rámci speciálního produktového balíčku Gastro. Ten už teď pokrývá drtivou většinu událostí spojených s provozem, jež provozovatelům restaurací a hotelů hrozí. Nově bude tento balíček zahrnovat i pojištění registračních pokladen.

Týká se to jak nově uzavřených pojistných smluv, tak těch stávajících, kteří již balíček Gastro mají. Podnikatelům, kteří si produktový balíček Gastro sjednali v minulosti, stačí kontaktovat pojišťovnu Generali či jejího pojišťovacího poradce. V nově uzavřených pojistkách budou registrační pokladny zahrnuty automaticky. Pojistit je bude možné i samostatně.

Pojistná ochrana přitom bude širší, než je jinak u elektroniky a výpočetní techniky běžné. Bude vztahovat jak na hardware, tak na software. „Pojištění se bude vztahovat i na případy, kdy například host, který lehce přebral, polije pokladnu a způsobí její poškození,“ podotýká Jiří Cívka z pojišťovny Generali. „Nově zahrnuje i krytí nákladů na obnovu dat po pojistné události včetně případné sankce udělené státními orgány za neodeslání datové správy správci daně, například z důvodu zničení pokladny a uložených dat po úderu blesku.

Pojištění rizik souvisejících se zavedením registračních pokladen bude možné sjednat od poloviny listopadu letošního roku.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 5 měsíci.
Odpověď na téma: EET pokladnu si můžete pojistit
Informace o uživateli:




Aktuality a informace