Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Volejbalová extraliga opět pod hlavičkou UNIQA

Znovu podepsaná smlouva o spolupráci mezi UNIQA a Českým volejbalovým svazem potvrdila pojišťovnu v pozici generálního partnera tohoto sportovního odvětví. Kontrakt s počátečním datem 1. září 2016 navazuje na předchozích šest let spolupráce. I nadále počítá s tím, že nejvyšší soutěže v České republice ponesou název UNIQA volejbalová extraliga žen, respektive UNIQA volejbalová extraliga mužů. V letní sezóně bude probíhat pod hlavičkou UNIQA také Mistrovství ČR v beachvolejbalu. UNIQA podpoří nejen české reprezentační týmy, ale také volejbalovou mládež.

Společnost už má zkušenosti z podpory míčových sportů v oblasti basketbalu a fotbalu na klubové úrovni – byla dlouhá léta partnerem brněnského družstva basketbalistek pyšnícího se rekordním počtem titulů mistryň ČR, a v minulosti rovněž řadu let podporovala fotbalisty pražské Sparty. Sportovní tváří UNIQA pojišťovny je už více než 10 let Štěpánka Hilgertová, nejúspěšnější česká vodní slalomářka, k níž letos na jaře přibyl mladý Jiří Prskavec, jenž se jako jediný závodník na divoké vodě může pochlubit medailí z nedávno skončené olympiády v Riu.

Sportovní aktivity nesou s sebou i nebezpečí úrazu, pro tyto případy nabízíme online pojištění úrazu při sportu.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 7 měsíci.
Odpověď na téma: Volejbalová extraliga opět pod hlavičkou UNIQA
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.