Zapojte se do hlasování o Nejhorší díru republiky

Nadace pojišťovny Generali  pod záštitou BESIPu vyhlašují 6. ročník motoristické ankety Nejhorší díra republiky. Hlasovat pro nejhorší výtluk na českých silnicích lze na www.vymoly.cz do 31. července 2016.

Výmoly.cz jsou komunikačním kanálem mezi motoristy a silničáři. Prostřednictvím mobilních aplikací a portálu Výmoly.cz pomáhají motoristé silničářům monitorovat stav českých silnic a upozorňují na výtluky či celé úseky, které je po zimě potřeba opravit. Data od motoristů předává systém přímo odpovědným silničářům. Díky jejich aktivnímu přístupu se za dobu trvání projektu podařilo opravit téměř polovinu z 6 tisíc nahlášených výtluků. V minulém roce jich bylo nejvíce opraveno v Praze, která jako Nejaktivnější kraj loňského roku získá dar 100 tisíc korun od nadace pojišťovny Generali. Motoristé mohou letos kromě výmolů nově upozorňovat také na nepřehledné železniční přejezdy a nebezpečná místa na silnicích.

Ministerstvo dopravy, jehož oddělení BESIP podpořilo projekt záštitou, má letos na opravy silnic připravené rekordní částky. „Na opravy dálnic a silnic prvních tříd jsme vyčlenili deset miliard korun a k tomu jsme krajům na silnice druhých a třetích tříd poskytli ještě tři miliardy korun. To výrazně pomůže tomu, aby řidiči jezdili po bezpečných silnicích,“ říká ministr dopravy Dan Ťok. Deset miliard pokryje přes sto kilometrů dálnic a silnic prvních tříd, na dvou stovkách různých úseků napříč republikou. Ministr zároveň tlačí na firmy, aby kritická místa letos opravovaly rychle: v režimu čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu.

Projekt Výmoly.cz vyhrál Grand Prix Internet Effectiveness Award, získal čtyři ocenění v rámci České ceny za PR. Dále se umístil na shortlistu European Digital Communication Awards v kategorii Inovace roku, nechyběl na shortlistu European Excellence Awards či SABRE Awards EMEA.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let.
Odpověď na téma: Zapojte se do hlasování o Nejhorší díru republiky
Informace o uživateli:




Aktuality a informace