Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Slavia pojišťovna inovovala povinné ručení

Povinné ručení nyní v základní nabídce tarifu Premium kryje majitelům vozů také riziko vandalismu. Limit plnění je 30 000 Kč se spoluúčastí ve výši 2 500 Kč. Pojištění vandalismu se vztahuje na škody způsobené v ČR a zahrnuje osobní automobily do 3,5 t a motocykly.

Škod způsobených vandaly podle Slavia pojišťovny průběžně přibývá. „Vandalismus jsou nuceni řešit zejména řidiči, kteří bydlí ve městech a nemají možnost parkovat své vozy v garážích. Ke škodám způsobeným vandaly nejčastěji dochází během noci, zvýšené riziko evidujeme na sídlištích nebo v centrech větších měst. Nejvíce případů jsme zaznamenali v Praze, Ostravě a Brně,“ popisuje Ladislav Bělina. Vandalismus, tedy škody způsobené na automobilu úmyslně jinou osobou, přitom pojišťovny ve většině případů v rámci povinného ručení nehradí. Pro tento účel je nutné sjednat kompletní havarijní pojištění.

Celý článek : Povinné ručení nově chrání také proti vandalismu

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Eva Novotná a poslední změna proběhla 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #218033 Odpovědět
      Eva Novotná
      Host

      Když někam jedeme do zahraničí tak už si sjednáváme cestovní pojištění třeba jenom na pár dní. Nedává nám totiž v dnešní době smysl platit si něco třeba ke kreditní kartě. Pravdou je že by to mohlo ušetřit, ale zase také by se hodně peněz mohlo vyhodit z okna.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Slavia pojišťovna inovovala povinné ručení
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.