Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Při nákupu plavidla myslete na pojištění

Například stále oblíbenější hausbóty, které si někteří Češi zvykli používat místo chat, je vhodné mít pojištěny. Ačkoli hausbóty spadají do kategorie plavidel, hrozí jim velmi podobná rizika jako jiným obydlím. Havarijní pojištění jim proto kromě nehody a potopení pokryje například také škody způsobené vandalismem, živelní událostí, výbuchem či požárem.

Mnozí Češi neváhají velkoryse investovat do vlastních plavidel, na vodu však často vyjíždějí nepojištění. Nehody jsou přitom časté, jen za rok 2014 eviduje Allianz pojišťovna desítky pojistných událostí na vodní hladině.

Pojišťováním plavidel navazuje Allianz na více než stoletou tradici své mateřské firmy Allianz SE, která majitele lodí chrání již více než 100 let a odškodnila například i rodiny obětí z Titanicu.

Celý článek : Čechy přitahují vodní sporty i relax u kormidla. Hrozba nehody je příliš netrápí

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 8 měsíci.
Odpověď na téma: Při nákupu plavidla myslete na pojištění
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »
Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.