Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Za trvalé následky úrazu až 2,28 milionu

Statistiky Pojišťovny České spořitelny mezi nejrizikovější povolání uvádějí pozice jako jsou dělník, truhlář a řidič z povolání. Pojišťovna eviduje stejný počet úrazů u manažerů jako u čerstvých maminek, u kuchařů jako u hasičů a u policistů jako u úředníků.

Trvalé následky zůstávají nejčastěji po úrazech z období letních prázdnin, rizikový je také leden a květen. Téměř o třetinu trvalých následků úrazu se dělí klienti ve věku 30–42 let, v 70 % případů jde o muže. Nejvíce úrazů pojišťovně hlásí lidé z Českých Budějovic a Frýdku-Místku. Převažují lehčí zranění, za ty nejzávažnější mohou dopravní nehody.

Klienti si jsou vědomi možných trvalých následků úrazu a často si toto riziko pojišťují.
Průměrná sjednaná částka na pojistné smlouvě je 570 000 Kč. Se čtyřnásobnou progresí ve FLEXI životním pojištění takový klient může od pojišťovny dostat až 2,28 mil. Kč.

Největší úrazovost s trvalými následky pojišťovna eviduje u klientů ve věku :

  • 30–42 let (28 %)
  • u dětí 0–18 let (25 %)

Zatímco u dětí je poměr trvalých následků mezi pohlavími celkem vyrovnaný (40 % děvčata : 60 % chlapci), ve věkové skupině 18–24 let výrazně „vedou“ muži
(81 %). V pozdějším věku je poměr 30 % ženy : 70 % muži.

Tisková zpráva : Policistům hrozí úrazy s trvalými následky stejně často
jako úředníkům

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Za trvalé následky úrazu až 2,28 milionu
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.