Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Poloviční pojistné plnění za alkohol

Chystáte se před lyžováním zahřát kapkou alkoholu?

Měli byste vědět, že takové jednání nebude bez následků. Dojde-li na sjezdovce ke kolizi a vy se zraníte, pojišťovna může kvůli alkoholu v krvi snížit pojistné plnění až o 50%. Úrazové pojištění nemusí být vyplaceno v plné výši, pokud se prokáže, že před jízdou na sjezdovce požil dotyčný sportovec alkohol.

Je pro váz zodpovědnost nadevše?

Pokud patříte do kategorie zodpovědných plátců úrazového pojištění, opravdu dobře si vždy rozmyslete, zda vám ta „trocha“ povzbuzení stojí za případné potíže. Úraz, ať už si způsobíte sami, nebo ne, bude posuzován opravdu přísně, najdou li se ve vaší krvi stopy alkoholu.

Jak se na danou situaci dívá například Česká pojišťovna

Můžete si přečíst v její tiskové zprávě: Pravděpodobnost, že v Česku na sjezdovce potkáte sportovce pod vlivem alkoholu, není mizivá.

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let, 4 měsíci.
Odpověď na téma: Poloviční pojistné plnění za alkohol
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.