Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Jaké pojištění využijete na drony

Oblíbenost dronů

(bezpilotní letoun ovládaný na dálku) ať  již velkých nebo malých je vzrůstající. S tímto trendem se rozšiřuje i povědomí co je potřeba mít k jeho komerčnímu provozu. K této činnosti je potřeba speciální licence k provozování leteckých prací a povinnost mít pojištěnou odpovědnost za škody způsobené provozem tohoto bezpilotního letounu.

Pojišťovny nabízejí toto pojištění i s možností připojištění jako například ČSOB pojišťovna.

  • Povinné pojištění pro komerční použití dronu kryje škodu způsobenou třetí straně.
  • Připojištění (havarijní pojištění) kryje škodu na vašem majetku (dronu) včetně krádeže.

Dnes můžete takový dron pořídit řádově jen za stovky korun, převážně se jedná o hobby zařízení, ale pokud je vybaven kamerou, GPS modulem, řídící jednotku pro inteligentní ovládání letu, konstrukcí pro speciální letové schopnosti, bavíme se i o desítkách tisíc.

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let, 1 měsícem.
Odpověď na téma: Jaké pojištění využijete na drony
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »
Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.