Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Je to tady! Sjednání povinného ručení po zadání SPZ.

Konečně se nám podařilo nasadit nový produkt, který výrazně urychlí, už tak rychlé, online sjednání povinného ručení. Nyní už Vám stačí pouze zadat SPZ a ostatní údaje o vozidle se pak sami předvyplní. Tím se celý proces sjednání povinného ručení zkrátí a usnadní. Už se nemusíte trápit opisováním údajů z velkého techničáku.

Další parádní novinkou je fakt, že pro povinné ručení máme skvělou nabídku mnoha významných pojišťoven. Od stabilní a silné Allianz až po nedávného nováčka na trhu, kterým je pojišťovna Pillow.

Pojďme na to mrknout

Tak si pojďte vyzkoušet nejrychlejší a nejmodernější způsob sjednání povinného ručení. Kalkulace jsou zcela nezávazné 🙂 a po celou dobu Vám bude „k ruce“ náš elektronický expert, který poradí to nejlepší, co byste měli pro své povinné ruční mít.

A úžasná zpráva na závěr. Uvedené nízké ceny, které vidíte jsou opravdu skutečné a reálné. Žádné další telefonování a nenápadné navyšování cen za zbytečnosti. U nás dostanete rovnou maximální slevy, které nám dané pojišťovny poskytují.

Není na co čekat, jdeme si to spočítat 🙂

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

Velký TP již nebude

Úřady budou vydávat od roku 2024 jen jeden registrační doklad – malý technický průkaz. Kompletní technická specifikace vozidla bude dostupná v digitální podobě. Řidiči se

Celý článek »
U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.