Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Podpojištění u auta

Možná jste zaznamenali reportáž v České televizi o podpojištění vozu. Přinášíme první reakce pojišťoven.

Cena havarijního pojištění bude záviset na aktuální ceně vašeho vozu a samozřejmě také na připojištěních, která si vyberete. Připojistit si lze např. asistenční služby, náhradní vozidlo, čelní sklo, odcizení zavazadel apod. Jaké si vyberete, je čistě na vaší volbě.

Právě cena vozu může hrát roli u tzv. podpojištění vozu. Reportáž v TV, (shlédnout můžete zde) popisuje co se stalo paní při srážce se srnou a podpojištěním u havarijního pojištění.

Dalším zásadním faktorem, který může při podobném podpojištění znamenat krácení úhrady za opravu, nebo naopak být bez starosti je i výběr pojišťovny, důkladně sledujte nabídku pojišťoven při zadávání do srovnání u vašeho vozu. Na trhu jsou pojišťovny, které toto dle tiskové zprávy „berou na sebe“:

Potvrzujeme, že s Pillow se klienti nemusí obávat podpojištění u osobních aut.

  • Stanovení ceny osobního automobilu bereme na sebe
  • Chráníme tak klienty před finančně nebezpečným podpojištěním
Pillow pojišťovna
Líbalova 2348/1
149 00 Praha 4 – Chodov
Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.