Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Umíte využít cestovní pojištění naplno ?

Máme pro vás tip jak využít cestovní pojištění naplno.

Hlavní důvod proč mít cestovní pojištění, už asi každý známe (co kryje cestovní pojištění Excelent) , ale jaké služby nabízí navíc už často nevíme a ani jsme nikdy nevyzkoušeli. Co takhle zmínit jednu zajímavou službu v ceně ?

Pokud si u nás zakoupíte cestovní pojištění AXA Assistance All inclusive Excelent, pak máte Lifestyle asistenci, kterou můžete využít jako ji využíváme na výletech my a to nejen v USA, ale kdekoliv na světě

Jak to funguje ?  Řekneme přímo jak ji používáme my, naplánujete si třeba večeři a domluvíte se, že by to mohla být nějaká tradiční restaurace s výbornou recenzí, naplánujete si čas a je to. Nyní zavoláte na asistenci vašeho cestovního pojištění a řeknete jim váš plán, že chcete na danou dobu třeba na večeři, také, že rovnou chcete zamluvit i stůl pro celou vaši skupinu. O vše se operátor postará a vám pak zavolá, kde máte rezervaci a kdy se dostavit, nemusíte umět ani slovo cizí řečí i kdyby jste byli třeba v lokalitě kde nemluví ani anglicky.

Vše nám fungovalo na jedničku, v restauraci už nás vítali. Náš příběh „jak jsme cestovali po USA“ popisuje nejen využití cestovního pojištění. 

Chcete-li si půjčit auto, nebo motorku v půjčovně, pak můžete využít LIfestyle asistenci stejným způsobem. Zavoláte si na asistenční linku a domluvíte si co potřebujete, operátor vše zařídí za vás.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.