Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Zelená karta již stačí ukázat v mobilu

Doba pokročila, a tak nyní můžete mít zelenou kartu pouze v mobilu. Není tedy již povinnost vozit s sebou v autě zelenou kartu v papírové podobě (po novu mohla mít i bílou barvu, ačkoliv název byl vždy „zelená karta“). Nyní stačí když předložíte svůj chytrý mobil a kartu ukážete přímo v něm.

Je velmi dobrou zprávou, že nemusíte z přihrádky svého vozu lovit zelenou kartu. Stačí, když si ji stáhnete do svého mobilního telefonu. Ideální je formát PDF, který je nyní uznáván jako řádný doklad k Vašemu povinnému ručení. Šetříme přírodu, omezujeme papírovou podobu smluv. V ČR vám stačí ta elektronická. Je to nejen ekologické, ale i praktické, protože mobil má každý z nás neustále po ruce.

Věděli jste, že u nás si elektronicky (on-line) sjednáte nejen povinné ručení, k němuž Vám samozřejmě pošleme zelenou kartu v PDF formátu, ale například i pojištění odpovědnosti, pojištění nemovitosti, úrazové pojištění nebo cestovní pojištění do zahraniční nebo pro ČR.?Všechny své smlouvy budete mít u nás přehledně uloženy a kdykoliv k dohledání.

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.