Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Cestovní pojištění domácích mazlíčků

pes v autě

Velmi často se nyní setkáváme s dotazem, zda lze na cestu pojistit psa nebo kočku samostatně. Klienti požadují individuální cestovní pojištění domácích mazlíčků bez toho, že by plánovali pojistit i sebe. K takové situace obvykle dochází ve chvíli, kdy rodina nesežene pro svého chlupáče vhodné hlídání a nebo je jim líto nechat mazlíčka doma a odjet bez něj. A často už mají pro sebe cestovní pojištění zařízené a rádi by tedy pouze „připojistili“ svého zvířecího kamaráda.

Takovou situaci pojišťovny neumožňují. Ať se to někomu líbí nebo ne, tak pejsek nebo kočka necestuje sám, ale je součástí „rodinné smečky“. A jako takový by měl být i pojištěn. Ovšem pokud už celá rodina pojištění má, nezbude, než si zařídit pro pejska (kočičku) pojištění další a to včetně páníčka (ideálně toho člena rodiny, který je uveden v mezinárodním očkovacím průkazu). V naší kalkulačce je připojištění domácích mazlíčků v druhém kroku jako možnost připojištění:

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Nezávazná kalkulace cestovního pojištění vč. mazlíčka[/button]

 

Mimo toho, že díky pojistce bude pokryta neodkladná veterinární péče v případě úrazu či nemoci zvířete, můžete si připojistit i odpovědnost za škody. A věřte, že tento drobný peníz může řešit mnohatisícové škody. Přece jen cestujete do míst, která nejsou pro vašeho mazlíčka známá, a není tedy vyloučeno, že se pokusí ve stresu utéct nebo i něco poničit, případně na někoho zaútočit.

Mezinárodní očkovací průkaz

Vždy je třeba mít na paměti, že pojistit lze pouze naprosto zdravé zvíře s platným mezinárodním očkovacím průkazem. Zvíře musí být starší 3 měsíců. V rámci EU je striktně vyžadováno očkování proti vzteklině. Další případná povinná očkování si nastudujte v podmínkách země, kam hodláte vycestovat.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 4 roky, 8 měsíci.
Odpověď na téma: Cestovní pojištění domácích mazlíčků
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.