Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Modrá kartička zdravotní pojišťovny na cesty po Evropě nestačí

V rámci dohod v zemích EU budete ošetřeni tak, že Vám bude poskytnuta nutná a neodkladná péče. V takovém případě se stačí prokázat klasickou modrou kartičkou od Vaší zdravotní pojišťovny. Nic dalšího ovšem toto zdravotní pojištění nepokrývá. Proto se nespoléhejte pouze na běžné zdravotní pojištění a sjednejte i cestovní pojištění. Obvykle se jedná o zanedbatelnou částku v porovnání s tím, co byste případně museli zaplatit například za převoz vrtulníkem (zde by šlo o statisícové částky).

Kde platí modrá kartička

Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Velká Británie.

Ovšem pozor: vždy platí, že ošetření bude poskytnuto veřejným zdravotním sektorem. Pokud dojde k ošetření v soukromém zdravotnickém zařízení, vše si platíte ze svého.

Když se něco nepovede

I krátkodobý výjezd za hranice se může nějak pokazit a cestovní pojištění, které lze sjednat už od 11,-Kč za den, pro děti do 18 let dokonce pouze za 7,- Kč na den, představuje jistotu. Zde si můžete nezávazně spočítat, na kolik by vyšlo cestovní pojištění právě Vás:

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Kalkulačka cestovního pojištění[/button]

Jaké jsou možnosti

Kromě základního cestovního pojištění lze zvolit i různé připojištění: úrazové, odpovědnost, pojištění zavazadel, zpoždění letu, nevyužití dovolené, storno zájezdu, únos letadla a chronická onemocnění. Pro Vaše čtyřnohé mazlíčky lze připojistit veterinární léčbu a pro ty plechové miláčky si můžete připlatit za technickou asistenci vozidla.

Vaše nejrychlejší cesta ke snadnému a rychlému sjednání cestovního pojištění:

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Sjednat cestovního pojištění[/button]

On-line sjednání cestovního pojištění představuje nejmodernější a nejrychlejší způsob, jak si pohodlně zajistit cestovní pojištění kdykoliv, klidně i pár minut před odjezdem. Zvládnete to například i z mobilního telefonu a kartičky si pak stáhnete do mailu či do mobilu, jak budete potřebovat. 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 4 roky, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Modrá kartička zdravotní pojišťovny na cesty po Evropě nestačí
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.