Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

Jaká pojistka kryje únik vody z akvária?

akvárium

Stále se nám objevuje dotaz, který zmiňuje únik vody z akvária. Ptáte se, jaké pojištění si máte zřídit, aby se vztahovalo právě na tuto situaci. Vězte tedy, že budete potřebovat pojištění domácnosti. Jak jsme si již vysvětlovali dříve, rozdíl mezi pojištěním nemovitosti a domácnosti, tak akvárium se řadí mezi věci spadající do domácnosti.

Samozřejmě záleží na velikosti akvária, ale škody napáchané únikem vody mohou snadno vyšplhat do desítek tisíc. Zatímco cena pojistného bude velmi pravděpodobně pouze několik stokorun. Zde si můžete nezávazně spočítat, na kolik by takové pojištění vyšlo:

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]Vypočítat cenu pojištění domácnosti[/button]

 

Zmiňování konkrétních případů, jak může k úniku vody dojít, by asi bylo zbytečné. Každý si jistě dokáže představit nějaké výrobní vady, neopatrnou manipulaci nebo dobře mířenou ránu golfovou holí… A co nastává potom, je více méně také evidentní. Jak už bylo uvedeno, zásadním faktorem je, jak veliké akvárium máte a také, zda z něj voda vyteče úplně všechna. Každopádně škody, které jsou vodou napáchány, bývají nejčastějšími škodami, které jsou hlášeny na pojišťovny. A nemusí se jednat pouze o promáčenou podlahu potažmo zničený strop sousedů pod vámi. To je ten nejmenší problém… Voda může poškodit sádrokartony, dřevěné podlahy, koberce, výmalby stěn, ale i obrazy na stěnách. Případně nábytek či elektrické spotřebiče.

Sečteno a podtrženo se jedná o nemalé částky, které bude třeba vynaložit na opravu. A s tím vám rozhodně dokáže pomoci pojistka, máte-li ji sjednanou. Pokud stále váháte, přidáme ještě dobrý důvod navíc: u nás je sjednání rychlé, levné a pojistka může být platná již od zítřka. Na co ještě čekáte?

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]Sjednat pojištění domácnosti[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Pavla a poslední změna proběhla 4 roky, 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Jaká pojistka kryje únik vody z akvária?
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.