Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

Je výhodné sjednat pojištění majetku on-line?

Stále váháte nad pojištěním něčeho tak důležitého, jako je Vaše nemovitost, prostřednictvím internetu? Vaše případné obavy vyvrátíme a jednoduchý návod na sjednání pojistky vám přidáme jako bonus. Pojištění vašeho majetku u nás sjednáte rychlostí tornáda.

Je pojištění platné, když ho uzavřu on-line cestou?

No samozřejmě! Tak snadno, jako jste zvyklí si sjednat pojištění na cesty po zahraničí a o jejichž platnosti dnes již nikdo nepochybuje, je to i s pojištěním nemovitosti (odpovědnosti, úrazu apod.). Veškeré platné dokumenty (pojistnou smlouvu, záznam z jednání i podrobné pojistné podmínky) Vám zašleme na Vámi uvedený mail. Vy si je můžete (a nebo nemusíte) vytisknout, pro ten pocit, že držíte v ruce důležitý dokument. Nicméně jeho fyzická podoba není vůbec podstatná.

Nutně potřebuji papírovou smlouvu s mnoha razítky a podpisy…

Nesmysl. Nepotřebujete zatěžovat přírodu vytištěním dokumentů o tom, že máte pojištěnu nemovitost. Stačí, když budete mít smlouvu v elektronické podobě, protože při nahlášení případné škodní události po Vás nikdo smlouvu chtít vidět nebude. Stačí nahlásit číslo pojistky – je to opravdu velmi snadné. A navíc ušetříte minimálně 6 listů papíru o velikosti A4 (o které se navíc pak doma staráte a uklízíte je na nějaké super místo, abyste je později, v případě nutnosti, vůbec nebyli schopni dohledat :-). Dalším důvodem, proč je i elektronické sjednání plnohodnotné, je fakt, že nám tento způsob povolily některé moderně smýšlející pojišťovny a jsme pod stálým dohledem ČNB, takže si nedovolíme nabízet nic, co by neodpovídalo zákonům.

Není nízká internetová cena podezřelá? Co když budu mít menší pojistné krytí než z kamenné pobočky.

Tak tomu nevěřte a naopak se zaradujte, že ušetříte. Veškeré slevy, které nám pojišťovny poskytují, my obratem promítneme do výsledné ceny na webu a je tedy pro zákazníka mnohdy nepochopitelně nízká. Ale za málo peněz od nás získáte hodně muziky. Žádný strach, pojistné krytí je ve stejné výši jako u dražších pojistek z běžných poboček – vše je vidět už v návrhu smlouvy, kde si zvolíte, jaké parametry přesně Vám vyhovují a k nim i odpovídající krytí.

Výhoda nebo nevýhoda nabídky produktů od více pojišťoven?

Jednoznačně je to výhoda. Bez zbytečného stresu a obíhání různých pojišťoven získáte parádní nabídku. Po zadání základních parametrů Vám rovnou nabídneme více pojišťoven s produkty, které Vaší poptávce odpovídají. A protože na Vás nikdo nebude tlačit a ani se Vás nikdo nebude snažit přesvědčit na produkt, ze kterého má nejvyšší zisk, můžete popřemýšlet, která z nabízených variant Vám bude nejlépe vyhovovat. Na pobočce konkrétní pojišťovny dostanete jednu jedinou nabídku a ta se bude ladit dle Vašich potřeb. U nás si z více nabídek vyberete takovou, která bude dokonale odpovídat Vašim požadavkům (navíc možná odhalíte i možnosti, které Vás dříve nenapadly) nebo jste o nich na pojišťovně ani neslyšeli, protože je třeba vůbec nenabízí.

Základní parametry jsou prvotním kritériem pro nabídku pojištění. Vy máte pak možnost využít různá připojištění (každý má jiné preference). Je jen na zvážení, co všechno je pro Vás důležité, tedy je nutno to pojistit. Někoho dlouhodobě trápí přírodní živly, takže je bez debat, že právě toto bude chtít pojistit prioritně. Jiný zase bydlí na místě, kde často řádí vandalové, takže prioritou bude pojištění proti vandalismu atd.

Užijte si fakt, že Vás nikdo netlačí do uzavření „nějakého“ pojištění. Vyberte si pojištění na míru právě pro sebe v pohodlí a klidu svého domova a to kdykoliv přes den nebo v noci (v neděli či ve svátek) – záleží jen na Vašich potřebách a momentální náladě. Kalkulačka je zcela nezávazná a u nás garantujeme, že Vás NEBUDEME obtěžovat telefonicky ani mailem a nutit Vás do sjednání. Dopřejeme Vám tolik klidu a soukromí, kolik budete chtít.

Všechny výhody si nyní stručně shrňme:

  • rychlost sjednání
  • nízká cena
  • všechny platné dokumenty do mailu
  • sjednání kdykoliv
  • porovnání a výběr z více pojišťoven

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]Vyzkoušejte nezávaznou kalkulačku pojištění nemovitosti[/button]

A jak to celé funguje:

  • do kalkulačky zadáte základní parametry (je to velmi intuitivní a snadné)
  • jakmile vyplníte všechny povinné položky, jsme schopni Vám během vteřinky spočítat základní cenu (u každé pojišťovny bude jiná v závislosti na konkrétním balíčku základních služeb)
  • dále můžete/nemusíte zakliknutím vybrat požadovaná připojištění (např. povodeň, vandalismus, rozbití skel, tíha sněhu, připojištění občanské odpovědnosti) – u každého připojištění máte v otazníčku vysvětleno, o co přesně se jedná
  • v dalším kroku můžete navýšit některé limity dle svých potřeb
  • poté už uvidíte konkrétní parametry návrhu smlouvy a budete-li spokojeni, vyplníte si údaje o pojistníkovi a vyberete počet splátek pojistného za rok
  • ihned po připsání pojistného na náš účet se Vám v mailu objeví všechny dokumenty spojené s pojištěním Vaší nemovitosti a pojistka je platná

No vidíte, je to snadnější, než se na první pohled zdá. Zvládne to opravdu každý a díky ušetřenému času a financím Vás to bude vážně bavit.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 5 let, 1 měsícem.
Odpověď na téma: Trápí Vás rozmary počasí?
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.