Světový den srdce se zvýhodněnou akcí

Všem, kdo si od 19. září 2016 do 30. listopadu 2016 v rámci FLEXI životního pojištění toto pojištění sjednají a v budoucnu je postihne infarkt myokardu, vyplatí dvojnásobek sjednané částky. Akce mohou využít i stávající klienti, kteří si toto pojištění do smlouvy poprvé přidají. Každý tak má možnost výhodně se zajistit pro situaci, která může, kromě jeho zdraví, ohrozit dlouhodobě i jeho schopnost pracovat a tím i finanční rozpočet.

Pojišťovna České spořitelny realizuje zvýhodněné akce s dvojnásobnou výplatou sjednané částky již čtvrtým rokem. Zaměřuje se přitom vždy na vážné životní situace. Letos na jaře proběhla zvýhodněná akce pro případ vzniku mozkové příhody.

Loni to byly dvě akce:

  • na onkologická onemocnění
  • na vážné nemoci způsobené klíštětem

 

Předloni pojišťovna uspořádala akce hned tři:

  • na podporu vážných nemocí a úrazů
  • trvalých následků způsobených při dopravní nehodě
  • a invalidity

Podrobnosti o akci najdete na www.flexi.cz/akce.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 5 měsíci.
Odpověď na téma: Světový den srdce se zvýhodněnou akcí
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »