Spočítejte si cenu zdravotního pojištění cizinců v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Slavia pojišťovna rozšiřuje nabídku pro cizince

Cizinci žijící v České republice mají nově možnost připojistit si u Slavia pojišťovny v rámci komplexního zdravotního pojištění také odpovědnost. Klientům je k dispozici také nová asistenční služba, dostupná 24 hodin denně v pěti světových jazycích.

Cizinci ze třetích zemí, kteří nejčastěji využívají komerční zdravotní pojištění, míří do České republiky zejména za prací a podnikáním. Podle Slavia pojišťovny mají mezi jejími klienty největší zastoupení občané Ukrajiny, Ruska a Vietnamu. V rámci zdravotního pojištění cizinců je podle údajů Slavia pojišťovny nejčastěji využívána lékařská péče související s úrazy, problémy dýchacích cest a stomatologickými zákroky. Vzrůstá také zájem o preventivní prohlídky, zejména v případě dětských pacientů. Ženy často využívají gynekologická ošetření.

Připojištění odpovědnosti je určeno hlavně cizincům, kteří mají v ČR zajištěn dlouhodobý pobyt a mají u Slavia pojišťovny sjednané komplexní zdravotní pojištění.  

Limity plnění jsou v případě nového připojištění odpovědnosti stanoveny pro jednotlivá rizika v následující výši:

  • následná finanční škoda 250 tisíc Kč
  • škoda na věci 500 tisíc Kč
  • škoda na zdraví 1 milion Kč.

U Slavia pojišťovny mohou cizí státní příslušníci přijíždějící do ČR využít dvou druhů zabezpečení.

Online kalkulačka pojištění cizinců 

  1. Pojištění nutné a neodkladné péče je určeno těm, kdo plánují strávit v naší zemi méně než 90 dní.Toto pojištění, které lze sjednat až na dva roky, zajistí klienta v případech, kdy je vyžadována neodkladná zdravotní péče.
  2. Druhou možností je komplexní zdravotní pojištění určené cizincům, kteří v ČR plánují strávit delší dobu, případně žádají o dlouhodobý či trvalý pobyt. Rozsah komplexního pojištění je obdobný jako u veřejného zdravotního pojištění platného v ČR, takže ho mohou využít i děti nebo těhotné ženy, pojištění splňuje také požadavky zákona č. 326/1999 Sb. o pobytu cizinců na území České republiky. Speciální zvýhodněnou sazbu pro zdravotní pojištění nabízí Slavia pojišťovna také zahraničním studentům.

Všem klientům z řad cizinců je u Slavia pojišťovny k dispozici také asistenční služba Global assistance. Operátoři komunikují v pěti světových jazycích a pomáhají klientům 24 hodin denně. Prostřednictvím asistenční služby je možné nahlásit nemoci a úrazy v ČR i v zahraničí, vyhledat vhodné zdravotnické zařízení a využít další praktickou pomoc.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 6 měsíci.
Odpověď na téma: Slavia pojišťovna rozšiřuje nabídku pro cizince
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.