ČPP – inovátor roku v neživotním pojištění

ČPP získala v soutěži Nejlepší pojišťovna 2016, vyhlašované deníkem Hospodářské noviny třetí místo v kategorii „Nejlepší neživotní pojišťovna“.

V rámci projektu „Nejlepší pojišťovna 2016“ bylo hodnoceno celkem 17 neživotních pojišťoven, které jsou posuzovány podle stovek objektivních dat a ukazatelů. Analytici hodnotili mimo jiné šíři produktové nabídky a služeb, dostupnost, komunikaci, celkový přístup ke klientovi i hospodářské výsledky, které dokládají finanční stabilitu společnosti. „Tím, že soutěž poskytuje informace ověřené po všech stránkách, může být objektivním vodítkem při výběru vhodné pojišťovny,“ zdůraznil generální ředitel ČPP Jaroslav Besperát.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 6 měsíci.
Odpověď na téma: ČPP – inovátor roku v neživotním pojištění
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »