Česká pojišťovna nabízí benefit k životku

Pojištění úrazové hospitalizace nabídne pro klienta za každý den pobytu v nemocnici nebo jiném léčebném zařízení 500 korun.

Pojištění úrazové hospitalizace obdrží na rok zdarma každý, kdo si do 31. 8. 2016 sjedná životní pojištění Můj život. Pojištění se vztahuje na jakýkoli úraz, který vyžaduje hospitalizaci, případně následnou lůžkovou péči. Není tedy důležité, zda se zraníte na cyklovýletu, při pobytu u moře či během horské túry. V rámci jedné smlouvy životního pojištění mohou tento benefit čerpat i všichni pojištění členové rodiny.

Pojištění se vztahuje na hospitalizaci nejen na území České republiky, proplácí se i pobyt v nemocnici na území celé Evropské unie a dalších evropských zemí, jako jsou například Švýcarsko, Norsko či Island. Může se tak hodit nejen na dovolenou u moře, ale i na aktivní letní dovolenou na českých a zahraničních horách či na oblíbené eurovíkendy.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Česká pojišťovna nabízí benefit k životku
Informace o uživateli:




Aktuality a informace