Allianz soutěží o vstupenky na golf do Skotska

St Andrews Links, legendárním klub s 600letou historií, který stál u zrodu golfu a díky dlouholetému partnerství Allianz s St Andrews Links se i letos na greenu setkají aktuální a budoucí golfové hvězdy.

Je Vám 16–30 let a máte max. HCP 36? Pak stačí do 24. července vyplnit kratičký formulář na webových stránkách www.allianzgolfcamp.com a poslat zajímavou odpověď na hlavní soutěžní otázku, která zní: Proč zrovna vy porazíte profesionály z Allianz Golf Campu – Paula McGinleyho, Sophii Popov a Beatriz Recari

Allianz má zkušenosti nejen s pojišťováním golfových hřišť, zaměřuje se i na golfisty. Oblíbeným produktem je pojištění PRO Golf, které kryje veškerá rizika související s hrou na amatérské úrovni. Vyplatí se jak hráčům, kteří se pohybují pouze po tuzemských greenech, tak těm, kteří vyjíždějí do zahraničí. Vztahuje se například na golfové vybavení a jeho pronájem při zpoždění a ztrátě zavazadel během přepravy, ale i na startovné a hráčské poplatky, a zahrnuje i pojištění odpovědnosti za škodu a úrazové pojištění.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Allianz soutěží o vstupenky na golf do Skotska
Informace o uživateli:




Aktuality a informace