Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Čechy nejčastěji potrápí nemoci a úrazy v Chorvatsku

Nejvíce plnění v rámci cestovního pojištění během letních měsíců eviduje Slavia pojišťovna v Chorvatsku, Turecku a Bulharsku.  Podle podkladů pojišťovny patří mezi nejčastější zdravotní komplikace, se kterými čeští turisté vyhledají lékařskou pomoc, zažívací problémy, úrazy a zdravotní komplikace, které musí řešit specialisté na ORL. Mezi nejběžnějšími případy patří nevolnosti, pohmožděniny a zlomeniny, zejména u dětí pak záněty středního ucha, často se vyskytují i alergické reakce, popálení kůže nebo úpaly.

V Egyptě se turisté pravidelně potýkají se zažívacími problémy, které mohou končit i několikadenní hospitalizací v nemocnici. Vážnější případy jsou často spojeny se sportem, a to hlavně s jízdou na kole. Další vážnější poranění vznikají při vodních radovánkách, např. při skocích do vody. Náklady se v podobných případech mohou vyšplhat až do stovek tisíc.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]On-line kalkulace cestovního pojištění[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Čechy nejčastěji potrápí nemoci a úrazy v Chorvatsku
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.