Allianz dává nejvyšší plnění za trvalé následky úrazů

Takzvaný RUP (rating úrazového plnění) sleduje štědrost výplatních schémat pojišťoven v pojištění trvalých následků úrazu a zohledňuje jak lineární pojistné plnění podle procentuálního ohodnocení úrazů v oceňovacích tabulkách, tak progresivní výpočty. Ukazatel vychází ze srovnání vypláceného pojistného plnění v případě 95 úrazů s trvalými následky vyššími než 10 % tělesného poškození. Nejštědřejší je Allianz.

U životního pojištění Rytmus Risk zvýšila Allianz oproti minulosti hodnoty trvalých následků u nedominantní ruky na úroveň té dominantní, tj. úraz praváka na levé ruce má nyní stejnou hodnotu jako na pravé, a zvedla progresi až na 800 %. Míra progrese určuje, jakým koeficientem se podle závažnosti úrazu násobí sjednaná pojistná částka, a její výše je důležitým ukazatelem kvality pojistného produktu.

První místo v tomto žebříčku však není jedinou výhodou životního pojištění od Allianz. Zatímco v dnešní době je standardní životní pojištění stále plné nepřehledných poplatků, Allianz loni všechny nesmyslné poplatky zrušila. Pojišťovna také prodloužila Garanci nejvyššího plnění mezi pěti největšími pojišťovnami na trhu. Jestliže některá z nich začne za dané trvalé následky vyplácet více než Allianz, pojišťovna svým klientům rozdíl dorovná.

Žebříček sestavuje společnost Broker Trust

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Allianz dává nejvyšší plnění za trvalé následky úrazů
Informace o uživateli:




Aktuality a informace