Akce k životnímu pojištění Flexi

Pojišťovna České spořitelny spustila zvýhodněnou akci na pojištění vážných nemocí a úrazů.

Klientům, kteří si od 1. dubna 2016 do 31. května 2016 v rámci FLEXI životního pojištění toto pojištění sjednají a v budoucnu je postihne mozková příhoda, vyplatí dvojnásobek sjednané částky. Akce mohou využít i stávající klienti, kteří si toto pojištění do smlouvy poprvé přidají. Klienti tak mohou za nižší cenu získat vysoké finanční krytí situace, která může, kromě jejich zdraví, ohrozit dlouhodobě i jejich schopnost pracovat a tím i finanční příjem.

Akce na dvojnásobnou výplatu sjednané částky již čtvrtým rokem. Pojišťovna se zaměřuje vždy na vážné životní situace. Loni na podzim se soustředila na onkologická onemocnění a na jaře na vážné nemoci způsobené klíštětem. Předloni pak proběhly hned tři akce, které podpořily pojištění pro případ vážných nemocí a úrazů, trvalých následků způsobených při dopravní nehodě a invalidity.

Podrobnosti o akci najdete na www.flexi.cz/akce

  • Názorný příklad: klient si 23. dubna 2016 sjedná pojištění vážných nemocí a úrazů na pojistnou částku 500 000 Kč. Za rok ho postihne cévní mozková příhoda, která mu způsobí trvalé neurologické postižení. Klientovi vyplatíme 1 000 000 Kč.
Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 7 let, 11 měsíci.
Odpověď na téma: Akce k životnímu pojištění Flexi
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »