Česká pojišťovna dává bonusy k životnímu pojištění

Nový benefit, který do 15. 4. 2016 nabízí Česká pojišťovna k životnímu pojištění Můj život, je 500 Kč za každý den strávený v nemocnici místo na lyžích. Pojistné plnění bude poskytnuto při hospitalizaci následkem úrazu nejen v nemocnicích, ale také při následné péči v rehabilitačních ústavech, lázeňských léčebnách či v ozdravovnách. Pojištění je platné nejen na území České republiky, ale pokrývá celou Evropskou unii a další evropské země. Vztahuje se i na zranění, která se stanou v souvislosti s teroristickým útokem. Tím Česká pojišťovna vychází vstříc poptávce zákazníků a reaguje na aktuální dění ve světě.

V rámci pojištění úrazové hospitalizace obdrží klient za každý den pobytu v nemocnici nebo jiném léčebném zařízení pět set korun. „Například při lehčím zranění, které si vyžádá desetidenní pobyt v nemocnici, od nás dostane pojištěný 5 000 korun,“ vysvětluje Markéta Filová, manažer útvaru produktového managementu životního pojištění České pojišťovny a dodává: „Smyslem tohoto benefitu je především kompenzovat lidem vynaložené náklady, o které přijdou vinou úrazu. Může se jednat například o nevyužitý skipas, ale třeba i o lístek na koncert, kterého se kvůli zranění nemohou zúčastnit.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 2 měsíci.
Odpověď na téma: Česká pojišťovna dává bonusy k životnímu pojištění
Informace o uživateli:




Aktuality a informace