Allianz zaplatí 125 studentům školné v Berlíně

Allianz se rozhodla věnovat celkem 125 stipendií nadaným studentům z celého světa. Průběžně až do roku 2019 bude sponzorovat jejich studium na vyhlášené berlínské European School of Management and Technology (ESMT) a nyní je ten pravý čas začít vyplňovat přihlášky pro studium magisterského programu Management, který úspěšné uchazeče přivede k titulu Master of Science.

Magisterský obor Master’s in Management letos navštěvuje 54 studentů z 29 zemí. Aby se na školu dostali, museli doložit ukončený bakalářský stupeň studia (či v době přihlášky směřovat k jeho brzkému ukončení), prokázat brilantní logické myšlení a analytické schopnosti, ideálně skrze obor a úspěšnost svého předchozího studia, a nemít po promoci více než 1,5 roku pracovních zkušeností. To samé platí i pro letošní uchazeče, vyžadována je i výborná znalost angličtiny jakožto jazyka výuky.

Veškeré informace o podmínkách přijetí a získání o stipendia Allianz pro Master’s in Management najdou uchazeči přímo na webových stránkách European School of Management and Technology. Důležité je, že na rozdíl od praxe běžné v českém školství tento institut přijímá přihlášky a rozhoduje o jejich úspěšnosti průběžně.

Přestože nejzazší termín přihlášení do tohoto programu je 30. května 2016, pro zvýšení šance na úspěch škola vážným uchazečům doporučuje hlásit se již nyní.

 

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 2 měsíci.
Odpověď na téma: Allianz zaplatí 125 studentům školné v Berlíně
Informace o uživateli:




Aktuality a informace