Nejčastěji u životního pojištění sjednáváme trvalé následky úrazu

Podle interního průzkumu si klienti ČPP nejčastěji sjednávají:

  • riziko trvalých následků úrazu (90 %). Průměrná výše pojistné částky je 600 000 Kč.
  • pojištění denního odškodného za dobu léčení úrazu, a to již od 10. dne zpětně
    (80 %). Průměrná výše pojistné částky je 260 Kč denně.
  • pojištění pro případ hospitalizace (65 %), průměrná výše pojistné částky za den pobytu v nemocnici je 250 Kč

U ČPP může klient v rámci produktu EVOLUCE sloučit často sjednávaná rizika do balíčku „životní standard“, který zahrnuje rizika pro případ smrti, invalidity a závažných onemocnění a poranění za zvýhodněnou cenu. U rizika závažných onemocnění a poranění lze pojistit 27 diagnóz a plnění lze rozšířit i na počáteční stádia u civilizačních nemocí dnešní doby, jako je rakovina, infarkt nebo mozková mrtvice. U dítěte pojištění zahrnuje také nemoci, jako jsou např. dětská mozková obrna, myopathie nebo epilepsie se záchvaty typu grand mall.

Začátkem prosince uvedla ČPP do prodeje novinku s názvem RIZIKOVKA, která dále rozšiřuje závažná onemocnění a poranění na vybrané vrozené vady ještě nenarozených dětí. V rámci produktu si klient může pojistit lokalizované formy rakoviny, závislost na péči od II. stupně nebo příspěvek na pořízení zvláštní pomůcky. Nabídka připojištění zahrnuje také plnění při ošetřování dítěte v případě nemoci nebo úrazu či nutné hospitalizaci. ČPP v rámci tohoto produktu poskytne plnění i za úrazy, které se klientovi stanou při teroristickém útoku.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 4 měsíci.
Odpověď na téma: Nejčastěji u životního pojištění sjednáváme trvalé následky úrazu
Informace o uživateli:




Aktuality a informace