ČPP nabízí novinku u rizikového pojištění

ČPP nabízí pod názvem RIZIKOVKA nové rizikové pojištění, které pamatuje i na teroristické útoky. Produkt kryje rizika, které běžně spadají do výluk z pojištění.

Nebývale vysoká poptávka klientů a aktuální bezpečnostní situace ve světě vedly k rozhodnutí pojišťovny uvést na trh zcela nové rizikové pojištění. To umožňuje klientům flexibilně měnit rozsah pojištění podle svých aktuálních potřeb a pamatuje i na úrazy při teroristických útocích. Nabídka tohoto pojištění je plně v souladu s nejnovějším trendem, kdy stále více lidí preferuje rizikové životní pojištění.

Připravili jsme produkt, který je zaměřený čistě na krytí rizik a neobsahuje žádnou investiční složku. Díky tomu je pojistné nižší, než u kapitálového nebo investičního pojištění. Jedná se o nástroj vhodný k zajištění rodiny, ale například i ke krytí úvěru či hypotéky,“ popisuje novinku ředitel úseku životního pojištění Marek Woitsch.

Na jedné smlouvě je možné pojistit dvě dospělé osoby a až čtyři děti a zkombinovat vícero rizik. „Zvlášť bych upozornil na riziko závažných onemocnění a poranění, kde kryjeme celkem 26 diagnóz. Patří sem například typicky ženské a mužské formy rakoviny nebo vrozené vady u dětí jako je například rozštěp páteře, hydrocefalus či Downův syndrom,“ vyjmenovává Marek Woitsch.

Samozřejmostí je u nás připojištění I. stupně invalidity. Jako první pojišťovna na trhu v rámci nového produktu poskytujeme plnění osobám závislým na pomoci jiné fyzické osoby již ve II. stupni bezmocnosti a také příspěvek na pořízení zvláštní pomůcky, například invalidního vozíku či asistenčního psa. Rizikovka obsahuje i řadu neživotních rizik, například pojištění odpovědnosti, právní ochrany rodiny nebo zdravotní asistence,“ doplňuje výčet výhod Marek Woitsch.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 3 měsíci.
Odpověď na téma: ČPP nabízí novinku u rizikového pojištění
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »