Pojišťovák roku 2015

Generální ředitelé pojišťoven na českém pojistném trhu ocenili přínos předsedy představenstva a generálního ředitele pojišťovny UNIQA Martina Žáčka, který už podruhé získal prestižní titul Pojišťovák roku. Poprvé se tak stalo v roce 2012. V pojišťovnictví se pohybuje více než dvacet let a za tu dobu prošel řadou manažerských pozic, stále v dresu UNIQA. Pozici předsedy představenstva a GŘ převzal v roce 2008, v roce 2014 mu byla svěřena stejná funkce také ve slovenské UNIQA poisťovni. Je činný rovněž v prezídiu České asociace pojišťoven a ve správní radě České kanceláře pojistitelů.

V kategorii Pojišťovna roku 2015 brala UNIQA druhé místo. Odborníci ocenili stálé zlepšování v oblasti servisu. Jen v letošním roce například UNIQA zavedla biometrický podpis prakticky na všech druzích návrhů retailových pojistných smluv, který významně urychluje proces uzavření a zjednodušuje předání dokumentace elektronickou formou a e-mailem. Řadu běžných škod na majetku nebo vozidlech nyní umí UNIQA vyřídit nikoli v řádu dnů, ale doslova hodin. Díky speciálnímu software sloužícímu k selekci jednoznačných menších škod a cíleně nastavenému internímu procesu lze klientovi odeslat pojistné plnění skutečně za několik desítek minut. Proces vyřízení každé škody lze navíc sledovat on-line a průběžně komunikovat elektronicky s likvidátorem. Byla rovněž prodloužena provozní doba call centra pro zákazníky.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 4 měsíci.
Odpověď na téma: Pojišťovák roku 2015
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »